torsdag 28 juli 2016

Pokémon Go i Simrishamn

Särskild information till Pokémon Go-spelare som besöker Rosentorgets bed and breakfast i Simrishamn:

Simrishamn har rikligt med Pokémon. Eftersom staden ligger nära havet finns det bland annat olika water pokémon. I övrigt är Machop vanligt förekommande, vilket är perfekt om du vill samla Candy till din Machamp.

Huset, med utsikt mot torget
och närmsta Gym.
50 meter från vårt bed and breakfast på Rosentorget ligger närmaste Pokéstop. Precis intill ligger Stortorget som har ytterligare 2 stops. Det finns också ett gym i närheten tillsammans med ett Pokéstop.

Huset. med utsikt mot torget och hamnen.
På Storgatan från Stortorget mot hamnen finns flera Pokéstop och troligtvis möter du flera Pokémon på din väg.

Nere i hamnen finns ett Gym som har 3 Pokéstop precis bredvid sig. Här samlas många spelare och använder sina Lure Modules för att locka till sig Pokémon.

Centralt bed and breakfast i Simrishamn


RosentorgetOm ni har planer på att besöka Österlen vill jag tipsa om vårt mysiga och personliga Bed and Breakfast vid Rosentorget mitt i Simrishamn.

Rosentorgets Bed and Breakfast ligger vackert och centralt. Väljer du att bo här får du nära till torget och hamnen och alla möjliga caféer, restauranger och butiker. Det finns gott om parkering vid huset och som gäster får ni gärna slå er ner i vår trädgård.

Här hittar du mer information om våra rum och priser:  "Presentation av vårt Bed and Breakfast"

Priser i juli och augusti 2016


Dubbelrum med egen toalett,
 men gemensamt duschutrymme (tre dubbelrum delar på två duschar): 900 kr första natten, därefter 800 kr per natt.

Dubbelrum med egen toalett och dusch ("minilägenheten"): 1050 kr första natten, därefter 950 kr per natt.

Pris för enkelrum: Vi drar av 100 kr på priset per natt om Du använder ett av våra dubbelrum som enkelrum.

Pris för extrasängar: En extrasäng kostar 300 kr första natten, därefter 200 kr per natt. Barn under 13 år: 150 kr första natten, därefter 100 kr per natt. Barn under 3 år i förälders säng: gratis

Vi har fyra avskilda rum på olika våningsplan. Alla rum har egen toalett och ett av rummen har egen dusch, medan de övriga rummen delar på två duschar. Det är gratis att parkera i Simrishamn och ni får gärna låna vårt wifi när ni bor hos oss.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar