Priser och betalning

Apple trea in MayI priset ingår frukost, lån av sängkläder (lakan, påslakan och örngott) och handdukar (en stor och en liten) och slutstädning. 

Medan ni bor här kan ni använda vårt internet och ni är välkomna att sitta i trädgården. 

Hamngatan and the church in SimrishamnOm ni är fiskare eller av annan anledning vill ha frukost mycket tidigt, kan vi ordna med frukostpaket. (Meddela i så fall gärna detta i samband med din bokning, så att vi kan planera inköp etc.)

Har ni någon form av allergier eller hälsoproblem som skulle kunna påverka ert boende här, så berätta gärna det vid er bokning.

Pris för rum med egen toalett och tillgång till dusch:


Priset för två personer i ett dubbelrum med egen toalett och tillgång till gemensamt duschutrymme (tre dubbelrum delar på två duschar) är 1400 kr första natten, därefter 1300 kr per natt.

Vill du använda rummet som enkelrum drar vi av 100 kr på priset per natt.

* * * * * * * * * * * *


Pris för rum med egen toalett och dusch:


Priset för två personer i vårt dubbelrum med egen toalett och dusch ("jungfrukammaren") är 1600 kr första natten, därefter 1500 kr per natt.

Vill du använda rummet som enkelrum drar vi av 100 kr på priset per natt.


* * * * * * * * * * * *


Pris för extrasängar: 

En extrasäng kostar 350 kr första natten, därefter 300 kr per natt.
Barn under 3 år i förälders säng: 50 kr/natt.

* * * * * * * * * * * *

Betalning: 

Betalning sker, om vi inte kommit överens om något annat, i samband med Er vistelse här på Rosentorgets Bed and Breakfast. Vi har endast möjlighet att ta emot kontant betalning eller betalning via Swish.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar