Praktisk information

Pink rose in the rain at Rosentorget 10Bokning - Skicka ert önskemål om bokning via e-post till cwasteson@gmail.com eller ring 0708-890052. Tänk på att er bokning gäller först när ni har fått en bekräftelse via e-post eller telefon.

Avbokning - En eventuell avbokning ska göras i god tid, senast dagen före den planerade ankomstdagen (annars debiteras första natten).

Incheckning - Incheckning sker mellan kl 16 och 18 eller enligt överenskommelse.

Utcheckning - Utcheckning sker senast kl 11 eller enligt överenskommelse.

Betalning - Betalning sker, om vi inte kommit överens om något annat, i samband med Er vistelse här på Rosentorgets Bed and Breakfast. Vi har endast möjlighet att ta emot swish eller kontant betalning.

Frukost - Under sommaren serveras frukosten 8.30 till 10.00 i matsalen och ni är välkomna att ta med er en bricka ut och sitta i vår trädgård. Under vinterhalvåret serveras den på rummet eller i vår matsal. Om ni är fiskare eller av annan anledning vill ha frukost mycket tidigt, kan vi ordna med frukostpaket eller så drar vi av på priset för att ni ordnar med frukost själva.
Rosentorget in Simrishamn
Parkering
I Simrishamn finns varken trafikljus eller parkeringsavgifter. En allmän parkeringsplats gränsar till vår fastighet (på andra sidan trädgårdsplanket åt öster). Ni kan också parkera längs gatan på Rosentorget. Om ni kommer per cykel eller motorcykel, kan ni oftast parkera på vår infart från Rosentorget 10.

Kyl, frys och mikro - Vårt Bed and Breakfast är inte anpassat för självhushåll, men ni har i källaren tillgång till ett kyl- och frysskåp om ni vill kyla drycker eller frysa kylklampar. Där finns också mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare om ni vill ordna med varma drycker.

Trädgård - Ni är välkomna att sitta i trädgården. Ibland går det också att ni lånar vårt lusthus. Prata i så fall i förväg med oss.

Grillning - Vi tipsar er gärna om vackra och bra grillplatser i närheten, men det är inte tillåtet att grilla i vår trädgård.

Rökning - Alla våra rum är rökfria, men ni är välkomna att röka i trädgården.

The blackberries blossom in June at Rosentorget 10Hund - Mot en extra avgift kan ibland ”skötsam” hund och hundägare bo i vissa av våra rum.

Cykeluthyrning - Det finns flera bra cykeluthyrare i Simrishamn, bland annat Järn och fritid, Österlens cykel och Hotell Turistgården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar