söndag 21 juni 2020

Litet och gammaldags bed and breakfast i centrala Simrishamn

Vårt hem byggdes 1917 och är vackert beläget vid en stor rosenträdgård i centrala Simrishamn. 

Här har du nära till mängder av butiker, kaféer och restauranger, 2 minuters promenad från Stortorget, 5 minuters promenad från tåg/bussar och 10 minuters promenad från havet.

Våra rum har egen toalett och handfat och tillgång till dusch. Ett rum är lite dyrare att hyra för att det har egen dusch. 

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Frukosten serveras normalt i matsalen och man kan göra i ordning en frukostbricka och sitta där eller ta med sig ut i trädgården.

På frukostbuffén finns bl a olika sorters bröd och pålägg, yoghurt respektive fil och olika sorters flingor och müsli, juice, frukt och grönsaker, kokta ägg och starkt, nybryggt kaffe eller te för den som så önskar.

Om ni säger till dagen innan (så att vi hinner planera) kan vi ordna så att ni får ett frukostpaket på rummet istället för att äta från buffén. Vi kan mot extra kostnad även hjälpa er att förbereda en liten fika/matsäck att ta med på utflykten.Ni är välkomna att använda vårt internet och att sitta i trädgården. Kommer ni cyklandes eller på moped eller motorcykel, går det fint att köra in cykeln på vår gårdsplan.


Hoppas ni ska trivas!Priser 2020 för rum med egen toalett och tillgång till dusch:


Priset för två personer i ett dubbelrum med egen toalett och tillgång till gemensamt duschutrymme är 1400 kr första natten, därefter 1300 kr per natt.

I priset ingår lakan, handdukar, frukost och slutstädning. * * * * * * * * * * * *


Pris 2020 för rum med egen toalett och dusch:


Priset för två personer i vårt dubbelrum med egen toalett och dusch ("jungfrukammaren") är 1600 kr första natten, därefter 1500 kr per natt.

I priset ingår lakan, handdukar, frukost och slutstädning. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar