fredag 19 april 2019

Mysigt och personligt Bed and breakfast centralt i Simrishamn


Rosentorgets Bed and breakfast ligger centralt i Simrishamn - bara ca två minuters promenad från Stortorget, tre minuters promenad från resecentrum/stationen och fyra minuters promenad från hamnen.

Rosentorgets Bed and breakfast är ett gammaldags och 
personligt inrett bed and breakfast centralt i Simrishamn, 
mitt på Österlen.

I Simrishamn har du nära till vackra bokskogar, fruktodlingar, forsar, hedar och stränder likväl som ett rikt utbud av mysiga butiker, loppisar, caféer och restauranger. Vi hjälper gärna till med rekommendationer om det är något särskilt som du letar efter.Frukosten serveras i matsalen och man kan göra i ordning en frukostbricka och ta med sig ut i trädgården.

Här finns bl a olika sorters bröd och pålägg, yoghurt respektive fil och olika sorters flingor och müsli, juice, frukt och grönsaker, kokta ägg och givetvis starkt, nybryggt kaffe eller te för den som så önskar.

Om du säger till dagen innan (så att vi hinner planera) kan vi även hjälpa dig att förbereda en liten fika/matsäck att ta med på utflykten.


Det är gratis att parkera i Simrishamn och ni får gärna låna vårt wifi när ni bor hos oss.Vill du göra en bokning? Kontakta oss på tel nr 0708-890052 eller via epost: cwasteson@gmail.comPriser sommaren 2019:


Dubbelrum med egen toalett och tillgång till duschrum med två duschar: 1300 kr första natten, därefter 1200 kr per natt.

Dubbelrum med egen toalett och dusch ("jungfrukammaren"): 1500 kr första natten, därefter 1400 kr per natt.

Pris för enkelrum: Vi drar av 100 kr på priset per natt om Du använder ett av våra dubbelrum som enkelrum.

Pris för extrasängar: En extrasäng kostar 350 kr första natten, därefter 300 kr per natt. Barn under 3 år i förälders säng: 50 kr/natt.Obs - undantag midsommarhelgen: för prisuppgift 21-23/6 - kontakta oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar