söndag 27 mars 2016

Bo centralt i Simrishamn under Brösarps antikmässa


Är du intresserad av antikviteter?


Den 8-10 april 2016 är det dags för den årliga Brösarpsmässan. Brösarpsmässan är en internationellt känd kvalitetsmässa för antikviteter. I fackpressen omnämns mässan som ”Sveriges bästa antikmässa”. Folkkonst och föremål från det gamla bondesamhället varvas med konst och högreståndsmöbler samt nutida design. Genuina antikviteter blir allt sällsyntare på marknaden. Brösarpsmässan har därför blivit en mässa till vilken antikhandlarna sparar sina unika objekt.

Mässan är inte bara ett tillfälle till inköp, utan lika mycket ett unikt tillfälle att lära sig något om antikviteter. Utställarna besitter stor kunskap och står gärna till tjänst med information om sina objekt. På mässan finns även konservatorer och hantverkare som visar olika tekniker för konservering av möbler, papper, textilier och måleri samt tapetsering, dekormåleri, förgyllning och bildhuggeri.

Vill man ha egna föremål värderade går det bra att ta dem eller ett foto till mässan. Det är ett bra tillfälle om man vill sälja. Utställarna behöver ständigt ”nya” objekt.

Läs mer här:  http://www.brosarpsmassan.se/


Rosentorgets bed and breakfast 


Vi har lediga rum på Rosentorgets Bed and breakfast, som ligger centralt i Simrishamn - bara ca två minuters promenad från Stortorget, tre minuters promenad från resecentrum och fem minuters promenad från hamnen.

Frukosten serveras så här års i matsalen. Här finns bl a olika sorters bröd och pålägg, yoghurt respektive fil och olika sorters flingor och müsli, juice, kokta ägg och givetvis starkt, nybryggt kaffe eller te för den som så önskar.Vi har fyra avskilda rum på olika våningsplan. Alla rum har egen toalett och ett av rummen har egen dusch, medan de övriga rummen delar på två duschar. Det är gratis att parkera i Simrishamn och ni får gärna låna vårt wifi när ni bor hos oss.

Helgerbjudande


Under Brösarps antikmässa kan vi på Rosentorgets bed and breakfast erbjuda dubbelrum med egen toalett och delad dusch för 850 kr/två personer för en natt (inkl våra lakan, handdukar och frukost för två personer). För två nätter blir kostnaden 1400 kr/två personer. 

Vi har även ett dubbelrum med egen toalett och dusch. Priset för detta rum är 950 kr/två personer första natten (inkl våra lakan, handdukar och frukost för två personer). För två nätter blir kostnaden 1600 kr/två personer.

Vill du göra en bokning? Kontakta oss på tel nr +46 (0)708-890052 eller via epost: cwasteson@gmail.com

Priser fram till och med juni 2016


Dubbelrum med egen toalett,
men gemensamt duschutrymme (tre dubbelrum delar på två duschar): 850 kr första natten, därefter 750 kr per natt.

Dubbelrum med egen toalett och dusch ("minilägenheten"): 950 kr första natten, därefter 850 kr per natt.

Pris för enkelrum: Vi drar av 100 kr på priset per natt om Du använder ett av våra dubbelrum som enkelrum.

Pris för extrasängar: En extrasäng kostar 300 kr första natten, därefter 200 kr per natt. Barn under 13 år: 150 kr första natten, därefter 100 kr per natt. Barn under 3 år i förälders säng: gratis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar